<H1>
Blog o káve </H1> |
<H2>
Summer Specials: Letnú ponuku prešovskej This is Coffee musíte ochutnať </H2> |
<H2>
Experiment s minerálmi Lotus Water Set: Namiešali sme dokonalú vodu pre kávu od Rye Island Roastery </H2> |
<H2>
Vysoká kávová liga: Kostarika La Abejilla od Barista Roasters </H2> |
<H2>
Kávy spod štyroch vyhasnutých sopiek: Skvelé espressá aj filtre od pražiarne Coffeein </H2> |
<H2>
Ako nastaviť ideálne množstvo kávy a vody v pákovom kávovare? </H2> |
<H2>
Sumatra Aceh Washed: Ako dostať maximum zo skvelej súťažnej kávy? </H2> |
<H3> PREDSTAVUJEME NOVÉ KÁVY </H3> |
<H3>
Kávy spod štyroch vyhasnutých sopiek: Skvelé espressá aj filtre od pražiarne Coffeein </H3> |
<H3>
Neskutočná hodnota od Barista Roasters: Neuveríte, ako cenovo podbili skvelú Etiópiu </H3> |
<H3>
Kolumbijské bomby z Rye Island Roastery: Čisté kávové nebo </H3> |
<H3>
Káva za polovicu: Neuveriteľná ponuka pražiarne READY AFTER </H3> |
<H3>
Kávovo-marakujová bomba: Kolumbia Monteblanco od READY AFTER </H3> |
<H3> EXKLUZÍVNE </H3> |
<H3>
Experiment s minerálmi Lotus Water Set: Namiešali sme dokonalú vodu pre kávu od Rye Island Roastery </H3> |
<H3>
Ako nastaviť ideálne množstvo kávy a vody v pákovom kávovare? </H3> |
<H3>
Defekty praženia: K akým poruchám zrna môže viesť nesprávne praženie kávy? </H3> |
<H3> DRUHY KÁVOVÝCH NÁPOJOV </H3> |
<H3>
Pumpkin Spice Latte: Kultúrny fenomén, ktorý bol dlho bez tekvice </H3> |
<H3>
Čo je to ristretto a ako ho správne pripraviť? </H3> |
<H3>
Espresso macchiato: Čo je to a ako ho správne pripraviť? </H3> |
<H3>
Caffé latte: Čo to je a ako ho správne pripraviť? </H3> |
<H3> NEWSLETTER </H3> |
<H3> KATEGÓRIE ČLÁNKOV </H3> |
<H3> NAJLEPŠIE SLOVENSKÉ KAVIARNE </H3> |
<H3>
Red Velvet Cake Bar: Podnik, ktorý dodal košickej Hlavnej ulici iskru </H3> |
<H3>
Little by Cipolla Caffé v Bratislave: Kaviareň slovenského šampióna a kávového guru </H3> |
<H3>
INCUPLE: Sieť špičkových kaviarní medzi Bánovcami nad Bebravou a Nitrou </H3> |
<H3> RECENZIE KÁV </H3> |
<H3>
Lavazza Qualità Oro: Najlepšia supermarketová káva? </H3> |
<H3>
Tchibo zavádza: Espresso Milano Style nie je dolce vita, ale spálený uhlík </H3> |
<H3>
Recenzia kávy s nádychom mora od Versaceho: Pohodička alebo Surströmming? </H3> |
<H3> SPÔSOBY PRÍPRAVY KÁVY </H3> |
<H3>
Jamka, špirálka či rovná plocha? Aká technika je pri filtrovanej káve najlepšia? </H3> |
<H3>
Najlacnejší dripper na svete: Lievik IKEA UPPFYLLD stojí len 50 centov </H3> |
<H3>
Príprava espressa s jahodami: Experiment priniesol nečakaný výsledok </H3> |
<H3> ZAUJÍMAVOSTI O KÁVE </H3> |
<H3>
Ako prebieha spracovanie kávy? Pozrite si toto krásne video </H3> |
<H3>
Acidita kávy: Má byť dobrá káva kyslá? </H3> |
<H3>
Dochuť kávy: Čo to vlastne je a aká by mala byť? </H3> |
<H3>
Vôňa kávy: Ako vzniká, ako ju vnímať a ako sa hodnotí? </H3> |
<H3>
Čo je to telo kávy? </H3> |
<H3>
Festival káva čaj čokoláda dvakrát v Košiciach – prečo sme sa tak rozhodli? </H3> |
<H3> Naše sociálne siete </H3> |
<H3> KATEGÓRIE ČLÁNKOV </H3> |
<H3> ZNAČKY </H3> |
<H3> TOP ČLÁNKY </H3> |
<H3> Summer Specials: Letnú ponuku prešovskej This is Coffee musíte ochutnať </H3> |
<H3> Experiment s minerálmi Lotus Water Set: Namiešali sme dokonalú vodu pre kávu od Rye Island Roastery </H3> |
<H3> Vysoká kávová liga: Kostarika La Abejilla od Barista Roasters </H3> |
<H3> Kávy spod štyroch vyhasnutých sopiek: Skvelé espressá aj filtre od pražiarne Coffeein </H3> |
<H4> Dostávaj novinky a zľavové kódy pravidelne e-mailom </H4> |
Social
Dáta zo sociálnych sietí